fbpx

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 25 €

Košarica
€0.00

Unikatno darilo, ki naredi pravi vtis

Iščete unikatno darilo ?

Prišli ste na pravo stran darilcek.si. Pri nas lahko najdete vaše unikatno darilo, ki ga boste podarili svoji ljubljeni osebi.

unikatno darilo

Zakaj naj bo darilo unikatno?

Vsak izmed nas je že prejel darilo, ki ga ni nikoli uporabil in ga je postavil v kot oziroma je pozabil, da ga je prejel. Vsakokrat, ko za nekoga kupujemo darilo, želimo, da bi ga uporabljal.

Vseeno ni vedno tako. Ljudje smo si različni. In različnim ljudem so všeč različne stvari oziroma darila. Pomembno je, da v obdarovanje vključite tudi otroke. Skupaj lahko pečete razna peciva, izdelujete voščilnice ali pa jim ponudite možnost, da nekaj narišejo.  Otroci lahko skupaj z vami pripravijo spisek želja, da lahko lažje izberete darilo, ki jih bo razveselilo. Vseeno pa pri tem upoštevajte pravilo manje je več. Na drugi strani pa mu lahko vedno podarite nekaj kar potrebuje: npr. majica, skodelica skratka nekaj uporabnega.

 

Obdarovanje

Med ljudmi je medsebojno obdarovanje prisotno že od samega začetka človeštva. To je nekakšen običaj, da razveselimo svojega bližnjega z unikatnim darilom, ko praznuje rojstni dan, obletnico, ali pa prejme zakrament, kot so krst ali pa birmo. Skozi zgodovino pa so se darila spreminjala. Tako kot smo rekli že zgoraj, da so sestavni del obredov, pa lahko z darilom izkazujemo tudi prijateljstvo ali pa zgolj naklonjenost. Znak zahvale in spoštovanja, vedno utrdi unikatno darilo, ki ob uporabi, spomni na osebo, ki mu ga je podarila.

 

Darilo kot komunikacija

Darilo sodi kot element uspešnejšega kominiciranja, izkazovanje naklonjenosti in udejtvovanju sodobnega človeka. Unikatno darilo podarimo, ker imamo nekoga radi. Na drugi strani pa mu ste m pokažemo, da nam je mar za njega.

Unikatno darilo,vse prej kot sebi, pa darila poklanjamo drugim. Ko to počnemo prisluhnemo sebi in željam oziroma sporočilu, ki ga želimo dati ljubljeni osebi.

Več lahko najdete na naši spletni strani : Preveri tukaj <

Darila

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Tisk na majice – zakaj ga izbrati?
Naprej
Darila za rojstni dan, ki so zares nekaj posebnega
0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    ×