fbpx

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 25 €

Košarica
€0.00

Darila za rojstni dan, ki so zares nekaj posebnega

Rojstni dnevi so zagotovo priložnost, da osebam, ki nam veliko pomenijo, to tudi pokažemo z malo ali malo večjo pozornostjo. Toda verjetno vam ni tuja dilema, ko nemočno brskate po spletu, se sprehajate med trgovskimi policami in nikakor ne najdete darila, za katerega bi bili prepričani, da boste z njim lahko svojemu obdarovancu ali obdarovanki lahko pokazali, koliko vam pomeni in ga tako razveselili na tako pomemben dan, kot je rojstni dan. Da bo izbira malo lažja, vam ponujamo nekaj nasvetov, kako izbrati darila za rojstni dan, ki so zares nekaj posebnega in s katerimi ne morete zgrešiti.

Personalizirana darila za rojstni dan so vedno dobra izbira

Zavedati se morate, da toliko kot je različnih ljudi, toliko je različnih idej za popolno rojstnodnevno darilo. Zato je popolnoma razumljivo, da izbira darila za rojstni dan lahko hitro postane zelo težka odločitev. Težava se namreč pojavi takrat, ko želimo obdarovancu pokloniti neko pozornost, za katero bo vedel, da smo jo izbrali prav zanj in da je nismo našli v prvi trgovini na poti iz službe. Ključ do takšnega darila je zagotovo personalizirano darilo. To pomeni, da izberemo določen izdelek in damo vanj natisniti ali vgravirati napis po izbiri, ki bo obdarovancu veliko pomenil, ga nasmejal, ali spomnil na kakšno vašo skupno dogodivščino.

Personalizirana darila za rojstni dan so lahko tudi takšna, da damo na njih natisniti kakšno skupno fotografijo ali pa nanje upodobimo sanje in želje našega obdarovanca. Ena izmed spletnih strani s široko ponudbo personaliziranih daril je tudi spletna stran darilcek.si, na kateri lahko izbirate med res široko ponudbo personaliziranih majic, skodelic, magnetov in obeskov za ključe, ki se na koncu z malo vaše inovativnosti izkažejo kot odlična darila za rojstni dan.

I don`t need google skodelica

Majhna pozornost za velik namen

Izbira pravega darila za rojstni dan pa je odvisna tudi od tega, v kakšnem odnosu smo z našim obdarovancem ali obdarovanko. Če ga imamo res radi in mu z darilom iskreno želimo izkazati našo pozornost, je personalizirano darilo odlična izbira. Čeprav morda droben magnet, obesek za ključe ali skodelica na prvi pogled ne deluje kot zelo drago in prestižno darilo, bo vašemu obdarovancu pomenilo veliko več, kot če bi zapravili veliko več denarja za darilo brez osebne note.

Če bi radi z izvirnim darilom presenetili svojega fanta ali dekle je zelo dobra ideja skodelica, na katero lahko dodate napis po želji. Kot odlična kombinacija se izkaže napis, v katerega je vključen kakšen ljubezenski citat, ki ima za vaju posebno vrednost. Ko pa skodelico dobite na dom, jo napolnite s čokoladnimi srčki, med katere skrijete kakšne doma narejene bone za ugodnosti (bon za domačo masažo, piknik ob reki, plesni večer v dnevni sobi …) ali pa vanjo skrijete tudi čisto pravi bon za kakšno noro skupno doživetje.  Ta ideja vam lahko pride zelo prav kot darilo svoji drugi polovici tudi ob drugih priložnostih, ne le za rojstni dan. To lahko poklonite tudi ob vajini obletnici, božiču ali valentinovem.

Dojenček skodelica

Obdarovanje prijatelja

Če je pred vami naloga obdarovati dobrega prijatelja, je lahko odlična ideja obesek za ključe. Lahko si izberete takšnega, na katerem je podobna »emodžija« (čustvenčka), ki ga skupaj pogosto uporabljata v vajinih elektronskih dopisovanjih. Zelo priljubljena izbira je tudi obesek za ključe v obliki nogometnega dresa, na katerem je napisano ime vašega prijatelja. Če ste po naravi ustvarjalna duša, lahko izdelate album s skupnimi fotografijami vas in vašega prijatelja, prijateljice, nato pa ga zaklenete s ključavnico, ki ima dva ključa. Na vsak ključ pa obesite obesek za ključe s pomenljivim motivom. En ključ obdržite vi, drugega pa vaš prijatelj. To bo zagotovo odlično presenečenje, ki vaju bo povezovalo še dolgo.

Pogosto pa je najtežje izbrati darila za rojstni dan za družinske člane. Ena izmed bolj inovativnih idej, je zagotovo naročilo personaliziranega magneta. Nanj lahko vključite fotografije vaših skupnih trenutkov, ali pa motive, ki so ljubi vašemu družinskemu članu. Lahko so to motivi iz priljubljenih serij, nogometnega kluba, zanimivi citati … Podarjeni magnet, bo zagotovo našel svoje mesto na hladilniku ali kje drugje v stanovanju in vašemu obdarovancu vsak dan pričaral nasmeh na obraz.

Posebna rojstnodnevna majica z napisom po izbiri razveseli še tako zahtevnega obdarovanca

Vse bolj priljubljena ideja za darila za rojstni dan pa je tudi majica, izdelana po naročilu. Lahko se odločite za preprosto majico z že izdelanim motivov, ki je blizu vašemu obdarovancu, lahko pa motiv oblikujete popolnoma sami, po vaših željah, ne da bi zato potrebovali poglobljeno znanje računalništva. S tako majico lahko tudi izkažete podporo vaših prijateljem, ki se podajajo v samostojen posel ali na novo življenjsko pot. Ob tovrstnih težkih začetkih je majica, na katero ste dali natisniti njihov logo, spodaj pa motivacijski napis, zagotovo odličen način kako prijatelju pokazati, da ga podpirate in da ste vedno ob njem.

Idej za odlično izbrana darila za rojstni dan je še mnogo, kar nekaj pa jih najdete tudi na spletni strani darilček.si.

Darila

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Unikatno darilo, ki naredi pravi vtis
Naprej
Darila za rojstni dan – Trgovina z darili?
0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    ×