fbpx

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 25 €

Košarica
€0.00

Poslovna darila, ki bodo navdušila

Poslovna darila, ki bodo navdušila vsakogar

Ponosni smo, da vam lahko ponudimo nekaj idej za poslovna darila, tako za vaše ožje sodelavce kot za poslovne partnerje.

V prvi vrsti vam ponujamo tisk na skodelice. Lahko pa izberete tudi motive za majice, magnete in različne obeske.

Najboljša darila niso vedno najdražja. Z našimi lahko pokažete  prijetno pozornost in se lepo zahvalite za trud in zvestobo svojim sodelavcem.

Zahvalite se vsakemu posebej

Če želite nekoliko personalizirana darila, lahko poleg glavnega motiva napišete tudi zgolj ime ali pa ime in priimek svojega sodelavca.

Predlagamo vam, da posnamete skupinsko fotografijo in nam jo pošljete.

Naj bo nepozabno

Ker menite, da ga poznate dovolj dobro, pa mu lahko podarite utrinek oziroma sliko vašega druženja v prostem času.

Z veseljem bomo sprejeli tudi vaše ideje in priporočila. Prav tako se bomo zavzeli, da bodo izdelki narejeni po vaših željah. Za vas ustvarjamo imeniten tisk, ki je zelo dolgotrajen. Namreč zelo se boste morali potrduditi, da darilo ne bo všeč vašemu obdarjencu. Z našim svetovanjem, bo to skoraj misija nemogoče.

Vsaka zahvala je lepa

Medtem ko se ali se  boste odločili, da  bi na skodelico natisnili zgolj logotip vašega podjetja, vam zagotavljamo, da ne bo naša storitev nič manj kakovostna. V tem primeru bi vam na tem mestu ponudili oz. priporočili še tako imenovane magične skodelice, ki se ob stiku s toplo tekočino razbarvajo. Tako vaš logotip sprva ne bo viden, ko pa si bo vaš uslužbenec pripravil topel napitek, se bo le-ta prikazal. Vsako darilo, kih je personalitirano, je lahko nekaj posebnega. Če pogledamo iz drugega zornega kota, pa je lahko enostavno darilo, prav  ljubko. Naj izjave vaših sodelavcev, krasijo skodelice ki so zaznamovale leto 2020.

 

Obišči stran s ponudbo 

Darila

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Valentinovo – Kako je nastal in čemu je namenjen ?
Naprej
Darilo za diplomo – kaj predlagamo?
0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    ×