fbpx

BREZPLAČNA POŠTNINA NAD 25 €

Košarica
€0.00

Darilo za diplomo – kaj predlagamo?

Velik življenjski dogodek

V jesenskih dneh in v mesecih september in oktober je čas zagovorov diplom.  Diploma je velik dosežek na naši življenjski poti, saj je prelomnica na posameznikovi izobraževalni in poklicni poti. Tako si diplomant zapomni dogodek zagovora diplome za vse življenje. Ob tem uspehu je lepo, da diplomantu nekaj podarimo posebno darilo, ki ga bo spominjalo na uspeh, ki ga je dosegel.

Vendar imamo vsi isti problem, ko iščemo idealno darilo za diplomanta. Vedno pregledamo med trgovinskimi policami in spletu, in ne najdemo ničesar. V nadaljevanju vam dajemo nekaj idej, kako izbrati darila za diplomanta, ki so unikatna in z njimi ne morete zgrešiti.

diploma

 

Unikatna darila za diplomo

Veliko je idej kaj podariti diplomantu ob uspešnem zaključenem študiju. Zato je zelo težka odločitev, kaj podariti za diplomi. Seveda želimo ob diplomi podariti posebno darilo, ki bo diplomanta vedno spominjalo, na uspešen zaključek študija.

Za diplomanta lahko izberemo darilo v povezavi s študijem, ki ga je dokončal. Podarimo mu lahko posebno in trajno darilo, na katerega damo natisniti voščilo, napis ali sliko. Lahko mu podrite darilo, ki ga bo diplomant potreboval pri svoji prvi zaposlitvi.

Ni pa nujno, da diplomantu kupimo nekaj, kar je v povezavi s študijem. Podarite mu darilo, ki je povezano z njegovimi hobiji ali kaj rad počne v prostem času.

Spletna stran darilcek.si ponuja široko izbiro unikatnih in personaliziranih daril, kjer lahko izbirate med majicami, skodelicami, magneti in obeski za ključe.  Tako boste podarili inovativno darilo diplomantu.

 

Najboljše darilo za diplomo je majna pozornost, ki je osebno in personalizirano

Poleg denarja in čestitke, je najboljše darilo, ki ga lahko podarimo diplomantu je skodelica z lepimi misli ali sliko diplomanta. Skodelica je najbolj univerzalno in osebno darilo, ki se ga bo razveselil vsak obdarjenec. V času jesenskih in prihajajočih zimskih hladnih nočeh ali jutrih, uživamo v skodelici dobre kave, čaja ali drugega toplega napitka.

Če je diplomant vaš partner, ga lahko presenetite z skodelico ali obeskom za ključe, na katerega dodate napis ali sliko po želji. Presenetite ga lahko tudi z smešnih napisom »Ne potrebujem diplome, ker moja žena vse ve!«.

Vedno je najtežje izbrati inovativna in unikatna darila za družinske člane, za uspešno diplomo, rojstvo otroka, rojstni dan ali za božič. Poleg unikatnih skodelic, je odlično darilo za diplomanta tudi sestavljanka ali magnet. Na katerem so fotografija, ki vam pomeni veliko ali motivi iz nogometnega kluba,  iz priljubljenih serij ali napis oziroma citat, ki vašemu diplomantu veliko pomeni.

Odlično darilo za prijatelja, ki je diplomiral je obesek za ključe, magnet, skodelica ali majica.  Na majico lahko natisnete napis ali vajino skupno sliko, ob diplomi. Osebno  darilo za prijatelja je skodelica, na kateri je vajina skupna slika, ki spominja na dobre dogodivščine, ki ste jih preživeli skupaj.  Izbirate lahko med majicami, ki imajo že narejene motive ali pa motiv oblikujete popolnoma sami, po vaših željah.

Ideje kaj podariti za uspešno diplomo je še veliko.  Nekaj jih najdete tudi na spletni strani darilček.si.

 

Dobra ideja za darilo je lahko skodelica z motivom “diplome”. Oglejte si našo ponudbo tovrstnih skodelic TUKAJ.

Darila

Pusti komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Nazaj
Kako Izbrati Popolno majico za Vsako Priložnost – tisk na majico
Naprej
Skodelica za kavo
0
    0
    Vaša Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
    ×